Kasten van O&O...
 Voor elke ruimte, 
voor elk budget!


Van halkast tot dressing, van schoenkast tot commode. Met ons gamma "kasten op maat" kunnen we aan al jouw wensen voldoen!

Zowel de buitenkant als de binnenkant is volledig aanpasbaar.  Heb je een hoge kast nodig? Heb je liever een open dressing? Het kan allemaal.

Wij werken samen met twee leveranciers die kasten op maat aanbieden. Beide hebben Duiste roots en leveren dus kwaliteit van de hoogste plank! Hierin vind je zowel budgetmodellen als de iets prijselijke modellen (met een nauwlettend oog voor detail) terug. 

Zijn de termen "softclose", "T-indeling", "sierlijsten",... allemaal onbekend voor jou? Geen probleem! Onze verkopers hebben reeds jaren ervaring met de verschillende systemen en helpen jou met de glimlach verder. 

Zou je graag eens een offerte laten berekenen of wil je eens informeren of jouw afmetingen mogelijk zijn voor onze leveranciers? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in! Onze verkopers zullen deze vraag dan zo snel mogelijk verwerken en een aantal opties doorsturen.


Splits e-mailadressen met een komma.