Model Madamme

Model Madamme is gemaakt uit een zeer comfortabele stof en heeft ene mooie organische vorm. Doordat deze slechts in een beperkt aantal opstelling kan, heeft deze een vlotte levertermijn!

Model Nathalie

Nathalie is een waar chill-model. Zachte kussens, zacht zitcomfort,... Een model met een hoge "plof" factor. Dit model is beperkt in aantal opstellingen en daardoor sneller leverbaar. Ook wordt er vaak voorraad ingeslagen van dit model. 

Model Muze

Mooie organische vormen en een luxe zitcomfort. Beschikbaar in verschillende opstellingen. Heb je bijvoorbeeld een specifieke maat waar je rekening mee moet houden? Laat het ons even weten want de kans is zeer groot dat we Muze daarin kunnen krijgen!

(Budget)model Laguna


Wie zegt dat goed zitten duur is, heeft nog nooit model Laguna gezien. 

Ontdek meer


Onze winkel kent een zeer ruim gamma aan zetels. Niet alle modellen staan daarom op de site. Heb je in de winkel een model gezien dat je hier niet direct terugvindt? Geen probleem! Neem gewoon eventjes contact op en wij doen de rest!

In ons gamma vind je zowel stoffen als lederen modellen terug. Grote modellen, kleine modellen, stockmodellen of modellen op bestelling,.. We hebben het allemaal! Ook als je een wat beperkter budget hebt (of gewoon graag van interieur verandert zonder veel geld kwijt te zijn), kan je terecht bij O&O Trendy Wonen. 


Model Detroit

Een model uit ons lederen gamma. Verkijgbaar met of zonder relaxen en in een grote variëteit opstellen en kleuren. Laat je niet beïnvloeden door het leer want dit model kan ook in stof verkregen worden! 
Het materiaal voor de bekleding van deze zetel is van zeer hoge kwaliteit. 

Model Bradley

Voor wie graag groot uitpakt, staat Bradley klaar. Ook dit model kan in het leder of stof verkregen worden en kan in zeer veel verschillende opstellingen besteld worden. Wil je de looks en het zitcomfort van Bradley maar heb je maar plaats voor een tweezit? Geen probleem!

Model 7536

Een model voor wie graag het maximale uit de beschikbare ruimte haalt. Een extra brede longchair zorgt voor voldoende plaats om met twee (of meer) languit te liggen. 

Model Cliff

Een model in velvet stof. Zeer aangenaam zitomfort voor een zeer aangename prijs. Enkel beschikbaar in deze kleur. 

Model 7189

Een eerder compact modelletje, maar nog wel verder uitbreidbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.